U bent hier

Frans voor ICT'ers

Als helpdeskmedewerker is het soms een hele uitdaging om Franstalige klanten telefonisch te woord te staan. Met de online cursus ‘Frans voor ICT’ers’ verwerf je een basiswoordenschat waardoor je je klant beter begrijpt en een gepast antwoord geeft in het Frans.

Hiervoor ga je stapsgewijs te werk. In het eerste deel krijg je een overzicht van de belangrijkste woorden in het Frans over de hardware en de software. In het tweede deel leer je zinnen begrijpen en zelf zinnen vormen. In het derde deel leer je zinnen in een concrete context gebruiken en een volledig telefoongesprek voeren met een Franstalige klant. Je online coach helpt je als je vragen hebt of feedback wil.

Kan je kennis van de Franse ICT-woordenschat een opkikker gebruiken? Schrijf je snel in voor de gratis online cursus ‘Frans voor ICT’ers’.

 

Reacties

Ik ben geïnteresseerd.
Beste, ik volg momenteel informatica. M'n Frans is in onbruik geraakt en kan een opfrissing gebruiken. Indien ik in aanmerking kom voor de online cursus, graag! met vriendelijke groeten, Pascale
Interesse voor deze uitbreiding van woordenschat . Mvg