U bent hier

Geloof jij in Sinterklaas?

De acrobatentoeren op besneeuwde daken, dat verhaal ben je misschien ontgroeid. Maar de cadeautjes en de snoepjes die de goede man uitstrooit, dat blijft toch aantrekkelijk voor klein en groot. Of liep jij je niet stilletjes af te vragen of hij dit jaar voor jou een verrassing had?

Dan hebben we supergoed nieuws! Maar liefst bijna 200 webcursussen liggen te wachten tot jij ze ontdekt, helemaal gratis! Nog een heel jaar lang! Ben je aan het werk of juist op zoek naar werk? Ben je student of al met pensioen? Bij  VDAB-Webleren val je altijd in de prijzen. Elke individuele klant die zich op eigen initiatief inschrijft voor een webcursus, krijgt die nog tot 31 december 2011 volledig gratis. Geloof je het niet? Neem de proef op de som en schrijf je in. Even later kan je gewoon starten. Zonder poespas.

Treintjes en poppen hebben we niet, wel webcursussen in zowat alle vakgebieden: taal- en pc-opleidingen, technische cursussen en softskills, edugames en naslagwerken, te veel om hier allemaal op te sommen. De goede sint raadt je aan om eerst even onze catalogus in te kijken. En dan kies je gewoon zelf uit wat jij in je schoentje wil.