U bent hier

Gemiste kansen? Het is nooit te laat!

Ze heeft het elke keer als ze in Gent komt: het gevoel een kans gemist te hebben. De zinderende examensfeer maakt het alleen maar erger. Kliekjes die elkaar opjutten of geruststellen; paniek, vertrouwen en gelatenheid vechten om de bovenhand. IJverige studenten met cursusboek of laptop op de schoot bevolken de banken in het park, de terrasjes, en zelfs de bus. Leren kan blijkbaar overal. Zelf heeft ze het studentenleven niet gekend. Ze wou liever trouwen en gaan werken. Een ontslag en een echtscheiding later kan ze het zich alleen maar beklagen.

Toch is het kalf nog niet verdronken. Als je op (iets) latere leeftijd de studiedraad weer oppakt, begin je daaraan met een honger naar kennis en een stevige motivatie. ‘Een leven lang leren’ is absoluut mogelijk en het aanbod is reusachtig groot. Je kiest voor avondschool, een kortere opleiding in groep of voor webleren.

Veel opleidingen starten pas opnieuw in september. Webleren gaat natuurlijk de hele zomer door. Heb je zin in zomers leren? Schrijf je dan in voor webleren. Wil je even proeven van verschillende vakken of domeinen voor je een keuze maakt voor de avondschool? Schrijf je dan in voor webleren. Wil je leren aan jouw eigen tempo en niet het tempo van de groep? Schrijf je dan in voor webleren. Webleren is bovendien gratis voor alle individuele klanten.

Dus: doen!