U bent hier

Haben Sie etwas vor?

Duits leren bijvoorbeeld? Dan zijn onze online cursussen ‘Duits - Algemene taalkennis’ de beste keuze. Voor elk van de twee cursussen - Grundstufe en Mittelstufe -  heb je 90 dagen de tijd om alle leerstof grondig door te nemen en in te oefenen.

Elke cursus bestaat uit maar liefst 80 lessen. Je beleeft - in het Duits - levensechte situaties zoals je voorstellen, inkopen doen en reizen met de trein. Zelfs de echte Deutsche Küche & Spezialitäten komen aan bod. Je algemene woordenschat over diverse dagelijkse onderwerpen vergroot bij elke les. Bovendien oefen je grondig op luisteren, spreken, lezen en schrijven. 
Na elke set van 10 lessen kan je aan de hand van een opdracht controleren hoe goed je de voorgaande lessen begrepen hebt. Je coach kijkt je oefening na en bezorgt ze je terug mét leerrijke feedback. 
Uiteraard zijn we ook de grammatica niet vergeten. Die krijg je aangeboden als een handig en overzichtelijk naslagwerk in pdf.

Ben je echt van plan om je algemene taalkennis van het Duits eens flink op te poetsen? Schrijf je dan nu gratis in voor niveau 1 - Grundstufe Deutsch of niveau 2 - Mittelstufe Deutsch.