U bent hier

Haben Sie etwas vor?

Duits leren bijvoorbeeld? Je hebt onze webcursus ‘Duits - Algemene taalkennis’ een tijdlang moeten missen, maar nu is ze terug: opgefrist en geüpdatet. Ze is ook in twee delen opgesplitst - Grundstufe en Mittelstufe -  waardoor je tweemaal 90 dagen de tijd hebt om alle leerstof door te nemen en in te oefenen.

Elk deel bestaat uit maar liefst 80 lessen. Je beleeft - in het Duits - levensechte situaties zoals je voorstellen, inkopen doen en reizen met de trein. Zelfs de echte Deutsche Küche & Spezialitäten komen aan bod. Je algemene woordenschat over diverse dagelijkse onderwerpen vergroot bij elke les. Bovendien oefen je grondig op luisteren, spreken, lezen en schrijven. 

Na elke set van 10 lessen kan je aan de hand van een opdracht controleren hoe goed je de voorgaande lessen begrepen hebt. Je coach kijkt je oefening na en bezorgt ze je terug mét leerrijke feedback. 

Uiteraard zijn we ook de grammatica niet vergeten. Die krijg je aangeboden als een handig en overzichtelijk naslagwerk in pdf.

Ben je echt van plan om je algemene taalkennis van het Duits eens flink op te poetsen? Schrijf je dan nu gratis in als werkzoekende of als werknemer