U bent hier

Hoe oud is je profiel op LinkedIn?

logo linkedinMoet je al eens flink nadenken? Dan is de kans groot dat het aan een update toe is. De webcursus 'LinkedIn om een job te vinden' is pas herwerkt. Voor jou meteen een mooie aanleiding om je profiel eens helemaal op te poetsen!

LinkedIn is de snelst groeiende professionele netwerksite. Meer dan anderhalf miljoen Belgen hebben er een profiel. Voor rekruteerders is dat een goudmijntje en LinkedIn is uitgegroeid tot een aantrekkelijk HR-instrument. De hoogste tijd dus om LinkedIn ook voor jou te laten werken! Maar hoe?

Niemand kan het je beter uitleggen dan Jan Vermeiren. Hij is dé specialist bij uitstek als het om netwerking gaat. Zijn basisstrategie voor LinkedIn bestaat uit 3 stappen: 

  • een aantrekkelijk profiel maken op LinkedIn,
  • je basisnetwerk of eerstegraadsnetwerk opbouwen,
  • je netwerk efficiënt en effectief verder uitbouwen: je tweedegraadsnetwerk.

Wees niet langer tevreden met een mager profieletje. Stop niet bij je basisnetwerk. De wàre kracht van LinkedIn schuilt in je tweedegraadsnetwerk. Zet een stap verder en haal er alles uit! 

Jan Vermeiren stelde graag zijn know-how ter beschikking voor onze webcursus 'LinkedIn om een job te vinden': een volledige strategie die je naar je toekomstige job kan leiden, met alle details, voorbeelden en waardevolle tips. 

Profiteer gratis van zijn expertise en schrijf je snel in als werkzoekende of als werknemer.