U bent hier

Infographic = information + graphic

Infographics zijn veel aantrekkelijker dan droge teksten. Je gebruikt afbeeldingen om informatie visueel te ondersteunen. Daardoor vallen infographics meer op. Lezers bekijken ze vaker, onze hersenen verwerken ze sneller en de informatie blijft langer hangen. Dat maakt infographics ideaal om te gebruiken op sociale media en in rapporten, mailings en presentaties.

Wil jij praktijkgericht leren hoe je goede infographics maakt? Hoe je tot een degelijk design komt? Hoe je software tools efficiënt gebruikt? In een workshop van een halve dag ga je zelf aan de slag met Piktochart. Aan het eind van de workshop heb je je eerste infographic klaar.
Schrijf je hier gratis in voor de workshop Infographics.

Reacties

Hallo, Ziet er leuk uit. Komt er een opleiding in Ieper? Kunnen we die dag pc's/laptops gebruiken? @Eric: laat je iets weten of we recht hebben op terugbetaling voor vervoer? Andy
Heb de workshop ondertussen gevolgd (aanrader!) en ja, zelfde regeling als voor sollicitaties is van toepassing: je kunt met je inschrijvingsbewijs van de workshop naar je lokale werkwinkel gaan en een goedkoop treinticket (2 euro retour) aanvragen.
Komen er ook infographic opleidingen in Limburg?
Beste Joke Mail de stad van je voorkeur naar manon.moulin@vdab.be. Zij plant binnenkort nieuwe workshops infographics in en kan rekening houden met je vraag. Mvg Moderator VDAB
Is deze workshop ook voor werkenden of enkel voor werkzoekenden?
Beste, als werknemer ben je ook welkom! Mvg Ingrid
indien ik —als ingeschreven werkzoekende— wens deel te nemen aan deze workshop, heb ik dan ook recht op een goedkoop treinticket of is dit enkel van toepassing bij sollicitatie / deelname (wervings)examen?
Beste Eric, je mag je vraag mailen naar vdabworkshops@vdab.be. Mvg Moderator VDAB