U bent hier

iPad op het werk deel 2

ipadHeb je deel 1 van de webcursus iPad op het werk al gevolgd en heb je honger naar meer? Of ben je gewoon op zoek naar meer inspiratie om je iPad in te zetten voor je werk? Deel 2 van iPad op het werk zit boordevol tips en ideeën voor onmisbare apps.

Hoe configureer je je mail, contacten en agenda? Hoe zet je je iPad in tijdens vergaderingen, brainstormsessies en presentaties? Hoe kan je iPad je ondersteunen tijdens een verkoopsgesprek? Hoe gebruik je je iPad om een deal te sluiten? Hoe kan je je iPad beveiligen? Hoe zetten andere mensen hun iPad in voor hun job? Hoe kan jij je iPad volledig afstemmen op jouw werksituatie? Waar vind je nog meer apps?

Laat je inspireren voor een nieuwe manier van werken met de iPad als werkmaatje! Schrijf je snel in voor deel 2 van iPad op het werk, als werkzoekende of als werknemer.

iPad op het werk zit ook op Facebook. Je vindt er nog meer nuttige apps en tips en je kan natuurlijk ook zelf apps of tips posten. Word dus snel vrienden: https://www.facebook.com/IpadOpHetWerk