U bent hier

Je job: leuk of lastig?

De ene dag is de andere niet. Er valt al eens iets tegen, ook op het werk. Maar als je job zo belastend of afstompend geworden is dat je er bijna ziek van wordt, dan moeten alle alarmbellen afgaan.

Je gaat niet werken voor de centen alleen. Je wil ook lichamelijk en geestelijk welzijn. Je wil kansen krijgen voor persoonlijke groei. Het belang van de fun-factor in het werk neemt toe: een job moet ook leuk zijn.

De webcursus ‘Je goed voelen in een job’ reikt je bouwstenen aan om meer uit een job en een loopbaan te halen. Je zoekt uit waar je naartoe wil, welke spanningen je wil wegnemen en hoe je je innerlijke kracht beter kan benutten. Je wordt je bewust van de obstakels die je moet overwinnen om je goed te voelen in je job en welk doel je via het werk kan realiseren. Als je dat wil, helpt je coach je stap voor stap vooruit om datgene te bereiken wat jij belangrijk vindt.

Als je nu op zoek bent naar een job, dan is deze cursus een prima voorbereiding om van je nieuwe job een meevaller te maken.

Onze Facebook-fans kunnen nu tijdelijk de printversie van deze cursus downloaden!
Je kan je natuurlijk ook inschrijven op de online versie:
voor werknemers
voor werkzoekenden.