U bent hier

Leer digitaal publiceren: een extra troef op je cv!

Een sollicitatiegesprek als verkoper. Hij had alle mogelijke vragen en antwoorden tot in de puntjes voorbereid. Over het bedrijf, over zijn vorige job en de reden van zijn ontslag, over verkooptechnieken en klantgerichte communicatie, over zijn competenties, zijn zwakke en sterke kanten, … Maar of hij ook een digitale catalogus kon samenstellen? Neen, daar moest hij passen.

En jij, ben jij voorbereid op die vraag? Bedrijven bannen het papier en stappen over naar digitale publicaties. In tal van functies – van administratieve assistenten tot verkopers, boekhouders en nog veel meer – behoort digitale communicatie tot het takenpakket. Kan jij een digitale nieuwsbrief maken, of een e-zine of een jaarrapport?

Bezorg jezelf die extra troef bij je komende sollicitaties! Met Flex-iTraining leer je op korte termijn e-zines of digitale bedrijfspublicaties maken. De theorie neem je thuis door via webleren. De praktijk oefen je in onder begeleiding van een professionele coach tijdens drie workshops. En als je de workshops met succes gevolgd hebt, ontvang je een getuigschrift.

Schrijf je snel in voor:
Flex-iTraining E-magazines ontwerpen of Flex-iTraining Bedrijfspublicaties ontwerpen

Je hebt nog dit jaar je getuigschrift op zak: een mooi extraatje voor op je cv!