U bent hier

Leer digitaal publiceren: een extra troef op je cv!

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek? Uiteraard heb je alle mogelijke vragen en antwoorden tot in de puntjes voorbereid. Over het bedrijf, over je competenties, je zwakke en sterke kanten, … 
Maar ben je ook voorbereid op de vraag of je digitaal kan publiceren? Bedrijven bannen het papier en stappen over naar digitale publicaties. In tal van functies – van administratieve assistenten tot verkopers, boekhouders en nog veel meer – behoort digitale communicatie tot het takenpakket. Kan jij een digitale nieuwsbrief maken, of een e-zine of een jaarrapport? Bezorg jezelf die extra troef bij je komende sollicitaties! 

Wil je nog een stap verder gaan en ook websites ontwerpen? Dat kan met Muse! Muse is een heel gebruiksvriendelijk pakket waarmee je zonder kennis van HTML-code websites van een of meer pagina’s bouwt. Het resultaat is een verzorgde site, die er goed uitziet in elke browser en op elke schermgrootte en die je kan omzetten naar een versie voor smartphone en tablet.

In een combinatie van online leren met drie workshops leer je ‘Bedrijfspublicaties ontwerpen’: schrijf je in!
In twee extra workshops leer je ook ‘Muse: websites bouwen zonder code’: schrijf je in!
De intakeworkshop is gemeenschappelijk voor Bedrijfspublicaties en Muse. Na een kort gesprek start je met de programma’s van Adobe. Je coach stippelt samen met jou een leertraject op maat uit, geeft je nuttige tips én de mogelijkheid om je in te schrijven voor de volgende workshops.