U bent hier

Leer eenvoudige presentaties maken met PowerPoint 365

Daar sta je dan ... Volgende week moet je op een meeting een nieuw idee presenteren in je bedrijf. Wat ga je doen?
Microsoft PowerPoint is hierbij een geweldig hulpmiddel. Met dit programma maak je in een mum van tijd een professionele presentatie. Een PowerPoint-presentatie is bovendien een krachtig middel om je communicatie te ondersteunen voor een publiek. Het kan gaan over een idee of een product waarvan je je publiek wil overtuigen of waarover je het wil informeren. In de nieuwe online cursus ‘PowerPoint 365 - Een eenvoudige presentatie maken’ leer je de basisbeginselen.

De cursus is op dezelfde manier opgebouwd als de nieuwe cursussen Excel waarover je vorige week in deze blog kon lezen. Elk hoofdstuk begint met een of meer korte instructiefilmpjes, waarin je telkens een demo krijgt met glasheldere mondelinge uitleg. Daarna kan je de uitleg nog eens rustig nalezen in een kort en bondig overzicht, aangevuld met bruikbare tips. Wil je meer weten, dan vind je in de cursus de nodige links. En op het einde van elk hoofdstuk ga je al zelf aan de slag en oefen je in wat je geleerd hebt. Bovendien staat je online coach klaar voor hulp en feedback. 

Een presentatie hoeft voor jou geen nachtmerrie meer te zijn. Klik op de blauwe titel om je gratis in te schrijven voor de online cursus ‘PowerPoint 365 - Een eenvoudige presentatie maken’.