U bent hier

Leer Excel 365 met onze 8 nieuwe online cursussen

Stel: je wil met Excel leren werken. Of je wil Excel beter leren kennen. Eigenlijk zou je liefst willen dat iemand je dat eens allemaal eenvoudig uitlegt en voordoet. Dat kan! Met onze 8 nieuwe online cursussen Excel.

Elk hoofdstuk begint met een of meer korte instructiefilmpjes, waarin je telkens een demo krijgt met glasheldere mondelinge uitleg. Daarna kan je de uitleg nog eens rustig nalezen in een kort en bondig overzicht, aangevuld met bruikbare tips. Wil je meer weten, dan vind je in de cursus de nodige links. En op het einde van elk hoofdstuk ga je al zelf aan de slag en oefen je in wat je geleerd hebt. Bovendien staat je online coach klaar voor hulp en feedback. Probeer het maar eens uit: dit wordt een aangename leerervaring.

Ben je een beginner in Excel, of wil je geen enkele tip missen? Begin dan met:

De andere 6 cursussen kan je in willekeurige volgorde doornemen, of er alleen datgene uitpikken wat jij nodig hebt:

Klik hierboven op de naam van de cursus voor een extra woordje uitleg. Je kan meteen ook gratis inschrijven. Veel succes!
 

Reacties

Geachte heer/ geachte mevrouw Ik zoek een opleiding in excel. Ik heb master in Europeaan economisch integratie van VUB behaald.
Beste, je kan gratis inschrijven voor alle online cursussen. Klik op de blauwe tekst (titel van de cursus), daarna op doelgroep werkzoekende of werknemer, en daarna 'Vraag deze opleiding aan'. Veel succes!