U bent hier

Leren is leuk!

Een cursiste vertelt:

"Al een maand liggen de nieuwe schoolspulletjes in de winkel me verlokkelijk aan te kijken. Niet dat ik aan een nieuwe boekentas toe ben, dat niet! Maar wat ze uitstralen brengt me elk jaar weer in verleiding: de sfeer van 'leren-is-leuk!' Twee weekjes later vallen de brochures van allerlei opleidingen in de brievenbus. Ze brengen me dezelfde boodschap. En nog twee weken later staat mijn besluit vast: ik ga weer een opleiding volgen.

Al enkele jaren kies ik steevast voor webleren. Voor mij is dat pure luxe. Ik moet me niet verplaatsen en ik ben niet aan vaste uren gebonden. Niemand kijkt me op de vingers, maar ik heb wel een coach om op terug te vallen. Ik heb op die manier al de volledige Microsoft Office ingestudeerd en die aanpak bevalt me prima!

Dit jaar trakteer ik mezelf op een pakket informatica. Op mijn verlanglijstje staan de webcursussen 'gegevensanalyse' en 'programmatielogica'. Als straks het jonge volkje weer op de schoolbanken zit, ga ik ook aan de slag!"

Heb jij het ook te pakken? Bekijk ons aanbod en schrijf je in!

Als informatica ook jouw ding is, hou deze blog dan goed in de gaten. In september komen er weer spiksplinternieuwe webcursussen aan!