U bent hier

Logistiek: iets voor jou?

Weet je van aanpakken? Ben je van alle markten thuis? Zit je nooit verlegen om een creatief idee? Dan is de logistieke sector een logische keuze! Wist je dat de logistiek een boeiende en veelzijdige sector is met heel veel tewerkstelling? Neem maar eens de proef op de som en check het aantal vacatures.
 
Wil je zelf graag kennismaken met de logistieke sector? Dan is de online cursus 'Logistiek: inleiding' ideaal. Je komt meer te weten over de opbouw van de goederenstroom, de aankoop-, productie-, transport- en opslaglogistiek, reverse logistics en douane. Bovendien krijg je een goed zicht op de verschillende functies in de logistieke sector. Al van bij het begin van de cursus kan je je online coach contacteren om jezelf even voor te stellen. Dat is zelfs warm aanbevolen! Eens je coach je beginsituatie kent, zet hij je op het juiste pad binnen de logistiek en gidst hij je door de cursussen die het beste bij jou passen. De cursussen én de coaching zijn gratis.
 
Iets voor jou? Schrijf je dan snel in voor de online cursus 'Logistiek: inleiding'.

Ben je al goed thuis in de logistieke sector, maar wil je je verder verdiepen in een bepaald aspect ervan? Bekijk dan zeker ons aanbod Logistiek.