U bent hier

Logistiek: zeevervoer

Wil je aan de slag in de scheepvaartexpeditie? Bezorg jezelf een stevige onderbouw met onze nieuwe online cursus ‘Logistiek - Zeevervoer basis’.

Je maakt kennis met de internationale, de Europese en de nationale reglementering. Je ontdekt de belangrijkste evoluties en uitdagingen in het zeevervoer zoals de steeds grotere schepen en de groeiende aandacht voor het milieu. En je staat stil bij enkele grote actuele problemen waarmee het zeevervoer kampt: piraterij en verstekelingen.
Hoe exploiteren reders hun vloot en waar moeten zij nu en in de toekomst rekening mee houden? Dat kom je te weten in het hoofdstuk shipping management.
Tot slot volg je het proces van zeevervoer op vlak van administratie en logistiek, van boeking tot aflevering. 

Deze cursus maakt deel uit van ons groeiend aanbod online cursussen in de logistieke sector. De coaches helpen je graag met inhoudelijke feedback, maar ook met de uitstippeling van je leerpad. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een berichtje sturen waarin je jezelf even voorstelt.

Schrijf je snel in als werkzoekende of als werknemer, en stuur een kennismakingsmailtje naar je coach voor het allerbeste leerresultaat!