U bent hier

Loon- en personeelsadministratie aangepast aan het eenheidsstatuut

RuitenwasserHeb je al gehoord van ruitenwasserij Sores? Neen, natuurlijk niet. Sores is een fictief bedrijf, maar wel een realistisch uitgangspunt voor de zeer praktijkgerichte webcursus over loon- en personeelsadministratie. De cursus is nu volledig aangepast aan het nieuwe eenheidsstatuut en voorzien van nog een extra herhalingsoefening. Met welke reglementeringen en wetten moet Sores rekening houden bij aanwervingen, loonberekening, ziekte, jaarlijkse vakantie of het einde van een arbeidsovereenkomst? Je komt het allemaal te weten in de webcursus 'Loon- en personeelsadministratie'.

De cursus is opgemaakt in samenwerking met Acerta, het sociaal secretariaat voor personeels- en loonadministratie. Dit bedrijf staat garant voor juiste informatie en zal zelf de webcursus gebruiken voor hun beginnende "payroll-medewerkers".

Wil je ook een heldere kijk op personeelsadministratie? Dan mag je deze cursus echt niet overslaan. In een aantal stevige dossiers leer je aan de hand van opdrachten en voorbeelden alle basisprincipes van loon- en personeelsadministratie. Even de theorie erop naslaan? Bespaar je het moeilijke zoeken. In de cursus vind je ze overzichtelijk gebundeld per onderwerp. En als je feedback wil, zitten de coaches klaar om al je vragen te beantwoorden.

Nog één laatste argument nodig? Ook deze cursus én de coaching zijn volledig gratis voor alle individuele klanten. Waarop wacht je?

Schrijf je snel in als werkzoekende of als werknemer.