U bent hier

Loon- en personeelsadministratie bij nv Sores

RuitenwasserHeb je al gehoord van ruitenwasserij Sores? Neen, natuurlijk niet. Sores bestaat niet echt; het is een fictief bedrijf. Coaches An en Diane hebben een zeer praktijkgerichte webcursus over loon- en personeelsadministratie ontwikkeld en zij kozen daarvoor een realistisch uitgangspunt: bedrijf Sores. Met welke reglementeringen en wetten moet Sores rekening houden bij aanwervingen, loonberekening, ziekte, jaarlijkse vakantie of het einde van een arbeidsovereenkomst?

Wil je ook een heldere kijk op personeelsadministratie? Dan mag je deze cursus echt niet overslaan. In een aantal stevige dossiers leer je aan de hand van opdrachten en voorbeelden alle basisprincipes van loon- en personeelsadministratie. Even de theorie erop naslaan? Bespaar je het moeilijke zoeken. In de cursus vind je ze overzichtelijk gebundeld per onderwerp. En als je feedback wil, zitten An en Diane klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schrijf je dus snel in als werkzoekende of als werknemer.

Deze webcursus is trouwens opgemaakt in samenwerking met Acerta, het sociaal secretariaat voor personeels- en loonadministratie. Dit bedrijf staat garant voor juiste informatie en zal zelf de webcursus gebruiken voor hun beginnende "payroll-medewerkers".

Nog één laatste argument nodig? Ook deze cursus én de coaching is volledig gratis voor alle individuele klanten. Waarop wacht je?