U bent hier

Maak 2D-tekeningen met AutoCAD

Niet alleen voor een tekenaar of ontwerper is kennis van AutoCAD een vereiste. Ook een calculator, een productievoorbereider of een werfleider heeft met AutoCAD een belangrijke troef op zak. Neem zelf de proef op de som: vandaag krijg je in de vacaturedatabank meer dan 1700 jobs als je trefwoord AutoCAD intypt.

Wil jij je ook toeleggen op het produceren van tweedimensionale technische tekeningen met behulp van de computer? Grijp je kans met onze nieuwe flex-iTraining - Tekeningen aanmaken in AutoCAD 2D. 

In vijf workshops van een dag krijg je stap voor stap de software onder de knie en leer je de meest voorkomende tekencommando’s efficiënt gebruiken. Je bouwt tekeningen op, werkt met layers, templates en maten, je arceert, voegt tekst toe en maakt je tekeningen afdrukklaar. Een professionele coach begeleidt je tijdens de workshops. Bovendien krijg je het Engelstalig online leermateriaal drie maanden ter beschikking. Eens je het traject met succes doorlopen hebt, verdien je een getuigschrift dat je meteen kan koppelen aan je profiel op LinkedIn.

Een laatste duwtje in de rug nodig? Het cursusmateriaal, de workshops en de coaching zijn gratis voor werkzoekenden en voor werknemers. Lees meer en schrijf je in voor de flex-iTraining - Tekeningen aanmaken in AutoCAD 2D.