U bent hier

Maak 2D-werktekeningen met AutoCAD

Niet alleen voor een tekenaar of ontwerper is kennis van AutoCAD een vereiste. Ook een calculator, een productievoorbereider of een werfleider heeft met AutoCAD een belangrijke troef op zak. Neem zelf  de proef op de som: vandaag krijg je in de vacaturedatabank meer dan 2800 jobs als je trefwoord AutoCAD intypt.

Wil jij je ook toeleggen op het produceren van tweedimensionale technische tekeningen met behulp van de computer? Grijp je kans met onze drie online cursussen ‘2D-werktekeningen maken met AutoCAD’. Stap voor stap krijg je de software onder de knie en leer je de meest voorkomende tekencommando’s efficiënt gebruiken. Je bouwt tekeningen op, werkt met layers, templates en maten, je arceert, voegt tekst toe en je plot. Eens je de smaak te pakken krijgt met deel 1 en 2 van de cursus, kan je als gevorderde smullen van uitgebreide tekstobjecten, dynamic blocks, attributen, cloud collaboration en custom routines. Let wel op: de cursussen zijn in het Engels geschreven.

Begin vandaag nog met deel 1.

De online cursussen kan je aanvullen met 5 praktijkgerichte workshops onder begeleiding van een professionele coach. Warm aanbevolen!