U bent hier

Meer over Excel

Met een grondige basiskennis van Excel kan je gegevens invoeren en bewerken, eenvoudige formules en grafieken maken, de opmaak van je tabel verzorgen, … Dat is natuurlijk al heel wat, maar Excel biedt je nog veel meer! 

Hoe kan je gegevens ordenen en analyseren? Hoe kan je er net dié gegevens uitfilteren en sorteren die jij op dat moment nodig hebt? En hoe kan je ze visueel presenteren op een veelzeggende manier? Kortom: hoe tover je ‘droge’ gegevens om tot nuttige informatie? Draaitabellen, draaigrafieken, overzichten, subtotalen en simulaties bieden uitkomst.

Wil je echt tot het uiterste gaan? Leer dan ook werken met een breed scala aan complexe functies om vele taken in Excel te automatiseren. Denk maar aan logische, statistische en wiskundige functies, conditionele opmaak en externe koppelingen.

Met ons aanbod online cursussen Excel krijg je dit alles stap voor stap onder de knie. Heb je al een goede basiskennis en wil je echt een vliegende start maken als gevorderde? Laat een professionele coach je dan op het juiste pad zetten tijdens een gratis workshop ‘Meer over Excel’. 

Klik op de onderstaande linken om je gratis in te schrijven voor:

Reacties

Beste, in het kader van mijn nieuw werk heb ik me bij te scholen op vlak van excell. Klopt het dat dit enkel nog online kan of is er nog een aanbod in een openleercentrum. MVG, Cindy Mees
Beste Cindy Als je enkel een opleiding Excel nodig hebt, is online leren inderdaad de enige mogelijkheid. Deze online cursussen kan je wel aanvullen met praktijkgerichte workshops. De workshops zijn gratis voor werkzoekenden en werknemers. Je vindt ons aanbod hier: https://vdabworkshops.be/Excel. groetjes
Graag wil ik deze circus online doen, omdat ik er waarschijnlijk in de toekomst mee te maken zal hebben.