U bent hier

Meet the Van de Veldes

Paul en Florence Van de Velde verhuizen met hun kinderen naar Engeland om er een nieuw leven op te bouwen. In onze vernieuwde webcursus ‘Basic English 1’ reis jij virtueel met hen mee om je algemene basiskennis van het Engels bij te schaven. Je volgt hen als ze een huis vinden, een waterlek krijgen en het moeten oplossen. Je loopt met hen mee als ze naar school gaan, sporten, shoppen of een uitstap maken. Je leert hun nieuwe buren en vrienden kennen en helpt een feest te organiseren. Je leeft met hen mee als ze ziek worden en naar de dokter moeten. 
Je algemene woordenschat over diverse dagelijkse onderwerpen vergroot bij elke les. De vele audiofragmenten stimuleren je in het verstaan van gesproken Engels en je herhaalt de grammaticale structuren om correct te kunnen communiceren.
 
In ‘Basic English 2’ volg je vooral dochter Lisa die universiteitsstudies wil beginnen en haar ouders probeert te overtuigen om op kot te mogen gaan. Om haar uitgaven te bekostigen gaat ze in een hotel werken, waar ze meteen haar talen kan gebruiken. Typische Engelse onderwerpen komen ook aan bod: eetgewoonten, het links rijden en het afwijkend metriek stelsel.
In dit deel bouw je verder op de woordenschat en de grammaticale aspecten van deel 1, en ga je er dieper op in.

Zit je klaar om van start te gaan? Schrijf je meteen gratis in voor ‘Engels - Algemene taalkennis - Basic English 1’ als werkzoekende of als werknemer.