U bent hier

Mobiele app Heftruck

App iconHeel handig is het als je tijdens je opleiding of je job een pc in de buurt hebt om snel nog iets op te zoeken of een demofilmpje te bekijken. Maar soms is dat om praktische redenen niet mogelijk, soms zou het ook niet hygiënisch of niet veilig zijn om een pc bij de hand te houden. Dan biedt een mobiele app uitkomst! Zoals voor heftruckbestuurders...
 
Als heftruckbestuurder verplaats, stapel en ontstapel je allerlei goederen met behulp van de heftruck. In de meeste gevallen gebeurt deze goederenbehandeling in magazijnen of bij het laden en lossen van vrachtwagens. Als heftruckbestuurder bekleed je een veiligheidsfunctie in het bedrijf. Je moet je machine en de veiligheidsvoorschriften door en door kennen, lasten op de juiste manier behandelen en situaties goed kunnen inschatten. Elke verkeerde beslissing kan grote risico’s inhouden. Daarom vragen de meeste werkgevers ook om een attest van heftruckbestuurder.

De VDAB-opleidingen richten zich heel specifiek tot de kandidaten die een attest van heftruckbestuurder willen behalen. De opleidingen zijn heel praktijkgericht, maar omvatten ook een uitgebreid theoretisch gedeelte. Dit theoriegedeelte vind je in de app Heftruck. Download hem gratis en laat je overtuigen!
 
VDAB-Webleren biedt je momenteel al 3 apps aan voor iPad. De Android-versies zullen na de zomer beschikbaar zijn.