U bent hier

Moeite met rekenen?

cijfersJohan volgt met veel enthousiasme een opleiding tot torenkraanbestuurder. Tot zijn grote verbazing moet hij er ook rekenen. Daar had hij nooit bij stilgestaan.
Lore moet bij de baas komen omdat de kassa niet klopt. Hier is al wat minder enthousiasme mee gemoeid. Er zijn wel leukere dingen op een vrijdagavond.
Willem denkt net iets te lang na als zijn petekindje hulp vraagt bij zijn vraagstukken. Het is al ettelijke jaren geleden dat peter Willem zelf op de schoolbanken zat.
Karin bekijkt beteuterd de kwabberige brij die een smakelijke cake had moeten worden. Het recept was voor 4 personen en ze had het omgerekend naar 10. Rekenfoutje?

Wens je zelf ook wel eens dat je rekenknobbel beter ontwikkeld was? Moet je al eens diep in je geheugen graven als het over breuken of procenten gaat? Fris je kennis grondig op met de webcursus ‘Basis rekenen’. Er komt heel wat aan bod: van optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen tot schaalberekening, machten en vierkantswortel. Zelfs metend rekenen en vormleer worden niet vergeten. Je krijgt een duidelijke uitleg aan de hand van uitgewerkte voorbeelden en natuurlijk ook veel oefeningen.

Rekenen moet je elke dag. Maak het jezelf wat gemakkelijker en schrijf je in voor de webcursus ‘Basis rekenen’ als werkzoekende of als werknemer.