U bent hier

Nooit meer sukkelen met de CMR-vrachtbrief!

Wanneer moet je een CMR-vrachtbrief invullen en hoe doe je dat precies? Als je zelf vervoerdocumenten moet invullen in je organisatie, dan weet je dat dit prangende vragen zijn. De CMR-vrachtbrief is internationaal erkend en regelt de aansprakelijkheid tussen alle partijen die betrokken zijn bij het vervoer van goederen over de weg.

De nieuwste webcursus ‘Logistiek – wegtransport’ zet voor jou alle belangrijke informatie op een rij.  Eerst krijg je een overzicht van de belangrijkste vestigingsvoorwaarden, de vereisten voor chauffeurs en de soorten vrachtwagens en containers met de verschillende gewichtscategorieën. Daarna komen een aantal begrippen aan bod zoals zoals groupage, cabotage, Carnet TIR en ADR. Het allergrootste gedeelte van de cursus behandelt de vrachtbrief, en dan vooral de CMR-vrachtbrief.

Het is een heel overzichtelijke en volledige cursus die je perfect als naslagwerk kan gebruiken. En ze biedt je ook oefengelegenheid. Aan de hand van 6 fictieve situaties vul je de CMR-vrachtbrief in. Bij de minste twijfel kan je je coach contacteren.

Fris alles nog eens grondig op! Je weet zelf hoe belangrijk het is!
Klik door voor meer info als je werknemer of werkzoekende bent.