U bent hier

Ontslagen, niet verslagen

Dat ene zinnetje spookt alsmaar door je hoofd. ‘We moeten je laten gaan.’ Laten gaan?? Ontslaan, ja! Een kaakslag had niet harder kunnen aankomen! Je bent kwaad en je voelt je onrechtvaardig behandeld. Eigenlijk kan je het ook nauwelijks geloven. Hoe moet het nu verder? De toekomst lijkt wel een gapend zwart gat.

Bij ontslag krijgt je leven onverwacht een nieuwe wending. De gevolgen zijn niet te onderschatten. Je voelt ze op financieel, sociaal én psychologisch vlak. Het vraagt tijd om een dergelijke tegenslag te verwerken. Sommige mensen komen er niet meer bovenop. Ze blijven verslagen achter.

Maar je hebt keuzes in het leven. In plaats van je te wentelen in zelfbeklag kan je er ook voor kiezen om op ontdekking te gaan en een nieuwe start te maken, bevrijd van angsten en oude gewoonten. De nieuwe webcursus ‘Ontslagen, niet verslagen’ helpt je daarbij. Je krijgt inzicht in de verschillende fasen van het verwerkingsproces. Je leert het verlies van je baan te verwerken en de deuk in je zelfbeeld te herstellen.

Ben je ontslagen?
Wil je niet verslagen worden?
Schrijf je dan nu in!