U bent hier

Ontwikkel je denkkracht

Loop je wel eens te piekeren? Over het werk, over je relatie of je kinderen, over wat anderen van je denken, over het verleden of de toekomst, kortom: over het leven? Meestal gaat dat piekeren wel over. Maar als je het gevoel krijgt dat je in een doolhof beland bent en de weg niet meer vindt die tot een oplossing of een beslissing leidt, dan moet je beginnen met anders te denken. Denken maakt je immers tot wie je bent, tot wat je doet en tot hoe je je voelt.

Anders denken, hoe doe je dat? Allereerst door je gewoontes in vraag te stellen. Dan pas kan je bepaalde rituelen en patronen in je denken doorbreken. De online cursus ‘Ontwikkel je denkkracht’ helpt je daarbij en stimuleert je om met nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden je denk- en doepatronen verder te ontwikkelen. De moeite dus om wat tijd te investeren in dit fascinerende onderwerp.

Concreet komen de volgende leerdoelen aan bod:

  • Je leert wat krachtig denken is en je komt meer te weten over verschillende soorten intelligentie.

  • Je ontdekt welke beperkingen je hebt en leert die doorbreken.

  • Je leert manier bedenken om meer harmonie te creëren voor jezelf van binnenuit naar buiten.

  • Je leert jezelf beter kennen en durft meer te vertrouwen op je intuïtieve krachten.

Dit deed ons veel plezier; de mening van een cursist over deze cursus:

“Wat een heerlijke cursus, sprankelend, verruimend en creatief. Ben er erg blij mee. Ik vind de uitdagingen boeiend en de mislukkingen ergens troostend… De cursus laat je nooit met een mistroostig gevoel achter…Toppie, erg goed gedaan, dank je wel!”

Voel jij je ook aangesproken? Schrijf je nu in voor de online cursus 'Ontwikkel je denkkracht'.