U bent hier

Is onze arbeidsvreugde weg?

verwelkte plantWe voelen ons niet meer goed in onze job. Arbeidsvreugde heeft plaats gemaakt voor stress en onzekerheid. Bij het vooruitzicht om nog te moeten doorgaan tot de gezegende leeftijd van 67 zakt de moed ons diep in de schoenen. Zo blijkt althans uit de resultaten van een grootschalig onderzoek van Trendhuis.

Langer werken kan alleen als je je goed voelt in je job. Je gaat immers niet werken voor de centen alleen. Je wil ook lichamelijk en geestelijk welzijn. Je wil kansen krijgen voor persoonlijke ontplooiing. Je werkplezier groeit als de sfeer goed is, als je je talenten kan inzetten, als je waardering krijgt, als je fier kan zijn op je werk. Moet je werkgever daarvoor zorgen? Ja, absoluut! Maar er is ook heel veel wat je zélf kan doen.
 
De webcursus ‘Je goed voelen in een job’ reikt je bouwstenen aan om meer uit een job en een loopbaan te halen. Enerzijds leer je beter omgaan met de problemen die opduiken. Je onderzoekt de spanningen die je wil wegnemen en de obstakels die je moet overwinnen om je goed te kunnen voelen in je job. Anderzijds ontdek je waar je naartoe wil, welk doel je via het werk kan realiseren, welke positieve keuzes je zelf kan maken en hoe je je innerlijke kracht beter kan benutten. Als je dat wil, helpt je coach je stap voor stap vooruit om datgene te bereiken wat jij belangrijk vindt.
 
Als je nu op zoek bent naar een job, is deze cursus een prima voorbereiding om van je nieuwe job een meevaller te maken.
 
Schrijf je hier in voor de webcursus ‘Je goed voelen in een job’ als werkzoekende of als werknemer.