U bent hier

Persoonlijke vaardigheden

Heel wat vaardigheden zijn voor elke job belangrijk: de brede algemene arbeidsmarktcompetenties. Heb je ze, dan vergroot je je kansen op werk!

Gebruik de periode tussen twee jobs dus niet alleen om te gaan solliciteren. Het is ook een ideale gelegenheid om je persoonlijke vaardigheden eens onder de loep te nemen en – waar nodig – bij te schaven. Wees eerlijk met jezelf! Ben je assertief in een werksituatie of laat je gemakkelijk op je kop zitten? Zou je jezelf creatief noemen of zit je vastgeroest in oude patronen? Kan je je tijd efficiënt indelen of heb je van timemanagement geen kaas gegeten?

Heeft dit kleine zelfonderzoek een of ander aan het licht gebracht? Geen nood: aan al deze vaardigheden kan je werken. Online leren is daarvoor een ideale manier. Je leert thuis, in je vertrouwde omgeving. Toch sta je er niet alleen voor. Met al je vragen kan je terecht bij je online coach.

Ga snel eens neuzen in ons aanbod soft skills en schrijf je gratis in!
Tot slot nog een extra tip: kijk ook eens naar de taalcursussen. Ook kennis van vreemde talen is een grote troef op de arbeidsmarkt!

 

Reacties

Intresse voor Engels , online cursus ?