U bent hier

Projecten? Ik doe mee!

Ben je uitgenodigd om binnenkort mee te werken aan een project? Traditiegetrouw starten aan het begin van een nieuw jaar ook heel wat nieuwe projecten. Heb je onmiddellijk "Ik doe mee" gezegd? Of hou je je antwoord nog in beraad omdat je niet weet wat je je bij projectwerking moet voorstellen? Voor jou, als beginnend projectmedewerker, is er de webcursus ‘Projecten? Ik doe mee!’

Projectwerking is een veelgebruikte werkvorm. Binnen de routine van je dagelijkse job bestaat vaak niet de ruimte om vernieuwende ideeën uit te denken en in te voeren. Bovendien is daar meestal de expertise van verschillende mensen voor nodig. Dergelijke activiteiten worden daarom projectmatig aangepakt. Eén ding is zeker: Als je gevraagd wordt om in een project te stappen, dan is het vanwege je kennis en ervaring.

De webcursus ‘Projecten? Ik doe mee!’ presenteert je een praktische leidraad om in teamverband samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Hierbij komen zowel de technische vaardigheden (hard skills) als de sociale vaardigheden (soft skills) aan bod. Om alles goed te kunnen kaderen, zal je tussendoor ook af en toe door de bril van de projectleider moeten kijken. Dat maakt deze cursus ook boeiend voor de projectleider die reflectie zoekt op zijn dagelijkse praktijk.

Projecten, iets voor jou? Schrijf je dan hier in als werkzoekende of als werknemer.