U bent hier

Oefen voor je rijbewijs

Wanneer moet je ritsen en hoe? Mag je als bestuurder stoppen op een zebrapad? Is een kind op rolschaatsen een voetganger of een bestuurder? Heeft een voetganger voorrang van rechts? Als je binnenkort theoretisch rijexamen aflegt, spoken dergelijke vragen wellicht door je hoofd.

Of je nu gaat voor je rijbewijs B, C of D, een grondige kennis van de wegcode is onontbeerlijk. Voor alle professionele bestuurders met een rijbewijs C of D is bovendien een bewijs van vakbekwaamheid verplicht. Het moet bovenop het rijbewijs behaald worden en blijft 5 jaar geldig.

VDAB-Webleren levert je ook in dit vakdomein uitstekend leermateriaal. Het is zelfs gratis als je je op eigen initiatief inschrijft. Met maar liefst 5 webcursussen kan je online oefenen tot je alle theorie onder de knie hebt voor wegcode rijbewijs B, C en D en voor vakbekwaamheid rijbewijs C en D. Als ultieme test voor het echte theorie-examen wachten je zelfs een paar proefexamens. Een betere voorbereiding kan je je niet dromen.

Dankzij onze samenwerking met firma Van In en uitgeverij Wees Wegwijs kunnen we je garanderen dat deze cursussen betrouwbaar en up-to-date zijn! Schrijf je snel in voor:

Rijbewijs B - Wegcode: voor werkzoekenden of voor werknemers
Rijbewijs C - Wegcode: voor werkzoekenden of voor werknemers
Rijbewijs C - Vakbekwaamheid: voor werkzoekenden of voor werknemers
Rijbewijs D - Wegcode: voor werkzoekenden of voor werknemers
Rijbewijs D - Vakbekwaamheid: voor werkzoekenden of voor werknemers