U bent hier

Schoonmaken bij mensen thuis

Schoonmaken bij mensen thuis is toch nog iets heel anders dan je eigen woning netjes houden. Het is een vak apart. Je moet het werk goed organiseren en je moet ook op de juiste manier omgaan met de klanten. Wil je zelf in de schoonmaak gaan werken? Bereid je dan voor met onze twee schitterende online cursussen! Ze zijn gratis voor werkzoekenden én werknemers.

Schoonmaken bij mensen thuis: werkorganisatie
In deze cursus krijg je informatie over materialen, leer je de juiste onderhoudstechnieken toepassen en voer je opdrachten uit met behulp van een werkplanning. Je ‘bezoekt’ een huis waarin vijf kamers moeten worden schoongemaakt. De uitdaging is niet alleen om die kamers schoon te maken, maar vooral ook om dat zo efficiënt mogelijk te doen. Gelukkig sta je er niet alleen voor: plumeau Tine loodst je door het huis en geeft je tips en nuttige informatie.
Schrijf je in voor de online cursus 'Schoonmaken bij mensen thuis: werkorganisatie'.

Schoonmaken bij mensen thuis: werkattitudes
In deze cursus leer je professioneel omgaan met je klanten. Je wordt door het hele proces geloodst: van de eerste kennismaking met de klant, over het omgaan met regels en het communiceren met de klant, tot het opnemen van verantwoordelijkheden. Je ‘maakt kennis’ met drie verschillende huishoudhulpen die in drie verschillende gezinnen werken. Ze maken allerlei realistische zaken mee. En weer is plumeau Tine je gids. Ze begeleidt je doorheen de reeks met filmpjes en oefeningen. Op het einde van de cursus kan je een test doen om na te gaan of je alles goed begrepen hebt.
Schrijf je in voor de online cursus 'Schoonmaken bij mensen thuis: werkattitudes'.

Alvast veel succes!