U bent hier

Solliciteer zelfzeker in het Frans

Deze job wil je echt heel graag hebben! Je hebt je motivatiebrief en cv met veel zorg opgesteld en ja, je mag op gesprek. Ook het interview verloopt vlotjes tot… ‘Racontez quelque chose de vous-même’. Je wist dat een basiskennis van Frans een vereiste was, en die heb je! Maar nu je het ook moet bewijzen, krijg je het zweet in je handen en weet je amper een paar woordjes te stommelen. Dit is erger dan je ergste nachtmerrie!

Een goed sollicitatiegesprek staat of valt met een goede voorbereiding. Je weet nooit precies wat een werkgever zal vragen, maar je kan je ook in het Frans voorbereiden op veelgestelde vragen. Als je hier op voorhand over nadenkt, kom je veel zelfzekerder over. Onze online cursus ‘Solliciteer zelfzeker in het Frans’, gecombineerd met een workshop, is de perfecte voorbereiding op elke sollicitatie waarbij kennis van het Frans gevraagd wordt.. 

Je neemt zelfstandig het online cursusmateriaal door en volgt daarna een workshop van een halve dag. Tijdens de workshop krijg je hulp van een professionele coach bij het inoefenen van je sollicitatiegesprek. Via praktijkgerichte opdrachten overwin je je angst om Frans te spreken en vergroot je je spreekvaardigheid. Je leert je motivatie toe te lichten en te bewijzen dat je de geschikte kandidaat bent. Je oefent om je capaciteiten in de verf te zetten, je persoonlijke vaardigheden aan te tonen en je opleiding en ervaring te verduidelijken. 

Heb je een goede basiskennis van het Frans en wil je bij je volgende sollicitatiegesprek vol zelfvertrouwen zelfs de lastigste vragen kunnen beantwoorden? Schrijf je dan nu in voor ‘Solliciteer zelfzeker in het Frans’: