U bent hier

Solliciteren doe je zo!

KanalenWil je werk? Of wil je ànder werk? Dan moet je vroeg of laat solliciteren. Voor sommigen lijkt het wel als vanzelf te gaan, anderen staat een zwaardere of langere zoektocht te wachten. Hoe het solliciteren voor jou zal uitpakken, is koffiedik kijken. Een sollicitatieprocedure verschilt immers per bedrijf en per functie. De weg naar het resultaat is niet altijd een rechte lijn. Soms moet je bochten nemen, de weg verleggen, herkansen. Een steuntje in de rug is daarbij geen overbodige luxe.

Hoe en waar vind je vacatures? Hoe telefoneer je voor een job? Hoe maak je een cv dat werkt? Hoe schrijf je een overtuigende motivatiebrief? Hoe zet je de sociale media in bij je zoektocht naar werk? Hoe bereid je je voor op het jobinterview? Hoe kan je positief opvallen tussen de andere kandidaten?

Op al deze vragen – en nog veel meer – geeft de nieuwe webcursus ‘Solliciteren doe je zo!’ een praktisch antwoord. Bovendien krijg je extra feedback en begeleiding van je webcoach. Vergroot je kansen om spoedig die ene job te vinden die je zo graag wil.

Schrijf je nu in als werkzoekende of als werknemer.

We lanceerden ook een iPad app "Help, ik moet solliciteren". Je vindt hem in de iTunes Store.
Technische contactgegevens: webleren@vdab.be