U bent hier

Solliciteren kan je leren met online cursussen en workshops

Kan je wat ondersteuning gebruiken als je solliciteert?
Met de online cursus Solliciteren doe je zo! krijg je een goed zicht op alle aspecten van het sollicitatieproces: van vacature tot gesprek. Als je dat wenst, kan je de cursus aanvullen met een workshop Solliciteren kan je leren. Tijdens drie halve dagen belichten we grondig telkens een ander aspect van het sollicitatieproces.

Is LinkedIn nog een mysterie voor jou?
Met de online cursus LinkedIn om een job te vinden leer je hoe je jouw sociaal netwerk kan inzetten bij het solliciteren. Wil je het meteen heel praktisch en concreet aanpakken, neem dan deel aan de workshop Scoren met LInkedIn en leer hoe je LinkedIn kan gebruiken om je online cv te publiceren, om contacten met werkgevers te leggen, om vacatures te zoeken, en nog veel meer. 

Kriebelt het om een videosollicitatie te maken? 
Tijdens de workshop Solliciteren met een videoboodschap ervaar je al doende of het iets voor jou is. Je leert een scenario opstellen en krijgt concrete tips. Op het einde van de halve dag ga je naar huis met voldoende tools om je eigen videoboodschap te maken en te delen.

'Racontez quelque chose de vous-même'. Euh...?
Je weet nooit precies wat een werkgever zal vragen, maar je kan je ook in het Frans voorbereiden op veelgestelde vragen. Kies voor de online cursus Solliciteer zelfzeker in het Frans of neem deel aan de workshop Solliciteer zelfzeker in het Frans om je perfect voor te bereiden op elke sollicitatie waarbij kennis van het Frans gevraagd wordt.

Heb je een universitair of hogeschooldiploma?
Laat je drie dagen lang uitdagen tot zelfreflectie tijdens de workshop Boost je zoektocht naar werk. 

Heb je je keuze gemaakt uit ons aanbod?
Klik op de blauwe linken in de tekst om meer te lezen en je in te schrijven. Veel succes!