U bent hier

Te veel te doen en te weinig tijd?

Heb je al een tijdje het gevoel dat je in overdrive zit? Dat je zelfs dan nog niet alles gedaan krijgt? Vrees je dat je de controle verliest? Word je steeds vaker nerveus en kribbig? Heb je gewoon te veel te doen in te weinig tijd? Dan is het de hoogste tijd voor een nieuwe aanpak!

Beeld je eens in dat je elke minuut van de dag zinvol kan besteden. Twee of meer dingen tegelijk proberen te doen, daar maak je voorgoed komaf mee. Je stelt een realistische planning op en je houdt je er ook aan. Niemand komt je storen, niemand legt beslag op jouw tijd en jouw energie. Aan het eind van de dag zijn je taken zorgvuldig afgewerkt. Je hebt zelfs tijd over voor jezelf.

Onmogelijk, denk je? Neen, toch niet. Het enige wat je moet doen is nu wat tijd investeren in een online cursus Timemanagement en je plukt er de rest van je leven de vruchten van. In de cursus leer je bewust om te gaan met het kostbaarste wat er is: jouw tijd. Je krijgt zicht op je eigen tijdbesteding en je roept tijdrovers een halt toe. Je krijgt  praktische richtlijnen om je bezigheden, je paperassen, je omgeving en jezelf beter onder controle te krijgen – of je nu een job hebt of niet. Het prettige gevolg is dat je méér kan doen in minder tijd... en met méér plezier! Dit is fantastisch nieuws! Jijzelf speelt de hoofdrol in dit leerproces. 

Maar je staat er niet alleen voor. Tijdens twee workshops van elk een halve dag begeleidt je coach je doorheen praktijkgerichte opdrachten die je tijdwinst opleveren en je beter leren omgaan met onverwachte situaties en stress:
Workshop 1 Tijdrovers aanpakken via SDS of DDDD, doelstellingen SMART formuleren
Workshop 2 Correct reageren via DESC2, stress vermijden met CCCCCC

Deze online cursus, met bijhorende coaching en workshops, is gratis voor werkzoekenden en werknemers die via een grondige analyse hun persoonlijk tijdgebruik willen optimaliseren en zo de balans werk-privé in evenwicht brengen. 

Geen tijd meer te verliezen! Schrijf je in voor de online cursus Timemanagement en voor de workshops.