U bent hier

Terug naar school

Een cursiste vertelt wat het nieuwe schooljaar voor haar betekent...

"Al een maand liggen de nieuwe schoolspulletjes in de winkel me verlokkelijk aan te kijken. Niet dat ik aan een nieuwe boekentas toe ben, dat niet! Maar wat ze uitstralen brengt me elk jaar weer in verleiding: de sfeer van 'leren-is-leuk!' Twee weekjes later vallen de brochures van allerlei opleidingen in de brievenbus. Ze brengen me dezelfde boodschap: 'leren-is-leuk.' En nog twee weken later staat mijn besluit vast: ik ga weer een opleiding volgen.

Al enkele jaren kies ik steevast voor webleren. Voor mij is dat pure luxe. Ik moet me niet verplaatsen en ik ben niet aan vaste uren gebonden. Er kijkt niemand op mijn vingers, maar ik heb wel een coach om op terug te vallen. Ik heb op die manier al de volledige Microsoft Office ingestudeerd en die aanpak bevalt me prima!

Dit jaar trakteer ik mezelf op een pakket 'soft skills'. Op mijn verlanglijstje staan de webcursussen 'creativiteit', 'timemanagement' en 'je goed voelen in een job'. Als straks het jonge volkje weer op de schoolbanken zit, ga ik ook aan de slag!"

Heb jij het ook te pakken? Hier kan je je inschrijven!