U bent hier

Van idee tot app

Je hebt een lumineus idee! Je leven wordt er een stuk eenvoudiger en prettiger door en je wil het graag met anderen delen. Wàt jouw idee is, zullen we hier natuurlijk niet verklappen want dan gaat een ander er misschien mee lopen. Neen, je wil er zelf een app van maken!

Laat een gebrek aan technische kennis je vooral niet van je plannen afbrengen. Met de nieuwe webcursus ’Webdesign: Apps - Eigen App ontwikkelen’ leer je alles wat je moet weten om je droom waar te maken. Daarbij gebruik je PhoneGap, populaire open source software om hybride apps te bouwen. In de cursus start je onmiddellijk met het compileren van je eerste app. Dan maak je je eerste echte app en leert die bewerken, van plug-ins voorzien en uiteindelijk publiceren op Apple en Android. Je krijgt zelfs tips mee voor de marketing.

Is je idee rijp om uitgevoerd te worden? Wil je je eigen succesvolle app in iTunes of Google Play zien staan? Of begin je liever bescheidener met een app voor eigen gebruik? In elk geval is de webcursus ‘Webdesign: Apps - Eigen App ontwikkelen’ de ideale start! Schrijf je nu in als werkzoekende of als werknemer.

Tip! Met webleren kan je de nodige voorkennis opdoen van HTML, CSS, Javascript en JQuery vooraleer je met PhoneGap start.

 

Foto ©: Denys Prykhodov / Shutterstock.com