U bent hier

Verras je publiek met een moderne en dynamische presentatie.

Twijfel je nog of je wel of niet zal deelnemen aan de workshops ‘Presenteren’? D. deed het wèl en ze stuurde ons achteraf dit hartverwarmend mailtje:

Beste coaches

Ik ben bijzonder tevreden over de workshops ‘Presenteren’ en over de coaches die ik mocht leren kennen. In mijn voorbije professionele leven heb ik al heel veel voor publiek gesproken en lezingen gegeven, maar van jullie heb ik toch nog bijgeleerd. De opgedane kennis, vaardigheden en tips heb ik graag gebruikt om mijn project te presenteren aan een internationale jury. Ik kreeg veel lof voor mijn presentatie, zowel van mijn collega’s als van de jury en dat stemde me uiteraard blij. Maar nu komt het: mijn project is geselecteerd! 

De presentatie doet nog steeds dienst: ik heb die al aan heel wat geïnteresseerden en mogelijke partners en investeerders laten zien en de reacties zijn steeds heel positief. Momenteel ben ik een nieuwe presentatie aan het bedenken, om in onze interne groep te laten zien hoe we het project willen uitwerken. Voor later plan ik nog een andere, meer uitgebreide presentatie, om het project te presenteren aan een ruim publiek.

Dit wilde ik jullie graag even laten weten. Ik blijf jullie heel erkentelijk voor de leerrijke workshops en voor de deskundige en vriendelijke wijze waarop jullie die hebben gebracht. Ik heb in mijn vrienden- en kennissenkring al heel veel mondelinge reclame gemaakt voor de VDAB-workshops en ik zal dat blijven doen.

Met vriendelijke groeten
D.

VDAB feliciteert D. met haar prachtige pres(en)tatie en wenst haar veel succes met haar project. 

Vroeg of laat is het bij jou ook zover: je wordt gevraagd om een nieuw product voor te stellen aan klanten, cijfergegevens toe te lichten op een vergadering of jezelf te verkopen tijdens een sollicitatiegesprek. Laat niets aan het toeval over en schaaf snel je competenties bij tijdens de workshops ‘Presenteren’.

 

Reacties

Prezi