U bent hier

Werken in een magazijn als anderstalige

Ben je anderstalig en wil je graag in een magazijn werken? Leer het magazijn en zijn woordenschat kennen met onze nieuwe online cursus ‘Basismodule magazijn voor anderstaligen’. De cursus bestaat uit verschillende korte modules. In elke module krijg je uitleg in een filmpje, maak je oefeningen en leer je de woordenschat gebruiken. De modules zijn:

 • Wie doet wat in het magazijn?
  Als magazijnier kan je op verschillende plaatsen in het magazijn werken. Hier leer je de zones van ons magazijn en maak je kennis met enkele collega’s die er werken. Ze vertellen je wat hun taken zijn.
 • Documenten in het magazijn
  Hier zie je welke documenten een magazijnmedewerker gebruikt. Deze documenten zijn op papier of digitaal. Het is belangrijk te weten welke informatie je  kan vinden op de vrachtbrief, de inruimbon en de pickbon.
 • Interne transportmiddelen
  De ploegbaas geeft je een rondleiding in het magazijn om te laten zien welke transportmiddelen er gebruikt worden. Je leert welke manuele en elektrische transportmiddelen er zijn en wat hun functie is.
 • Goederen en leveringen
  Logistiek is de distributie van goederen naar de juiste klant. De magazijnmedewerker moet de bestellingen of orders klaarmaken voor transport. Hier zie je hoe dat gebeurt.Je leert waar je goederen moet plaatsen op een pallet en hoe je palletten moet ordenen in de vrachtwagen.
 • Veiligheid in het magazijn
  Als magazijnmedewerker moet je snel en zonder fouten kunnen werken. Maar 1 ding is nog belangrijker: je moet vooral veilig kunnen werken, zonder ongevallen met personen of goederen. Hier leer je al enkele basisregels rond veiligheid op de werkvloer. Je leert ook de verschillende signalisatieborden kennen.

De cursus is gratis. Klik op de blauwe tekst en schrijf je snel in voor 'Basismodule magazijn voor anderstaligen'.
 

Reacties

Ik heb interesse
Beste, Je kan gratis inschrijven voor de cursus door te klikken op de blauwe tekst. Succes! Mvg, de redactie
Beste Wil op deze vacature reageren Waar kan ik het beste doen.? Mvg Emad
Beste Emad Dit is een online cursus waarmee je je kan voorbereiden op een job in een magazijn. Je kan gratis inschrijven voor de cursus door te klikken op de blauwe tekst. Vacatures vind je hier: https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures Succes!