U bent hier

Word digitale acrobaat

Big data, internet of things, cloudcomputing, … Als het gesprek die richting uitgaat, ben jij dan degene die zich beperkt tot geïnteresseerd luisteren en af en toe instemmend knikken in de hoop niet door de mand te vallen? In drie dagen tijd kan je daar verandering in brengen. Je leest het goed: slechts drie dagen heb je nodig om een digitale acrobaat te worden.

Aan de trapeze zwaaien of dansen op het slappe koord is er niet bij, tenminste niet letterlijk. De digitale acrobaat is helemaal mee met de huidige technologische evoluties, gaat lenig om met nieuwe trends, is zich bewust van de impact op zijn werk- en leefwereld en weet het evenwicht te bewaren tussen de mogelijkheden en gevaren van het digitale tijdperk. 

De flex-iTraining ‘Word digitale acrobaat’ bestaat uit drie workshops. Tijdens de workshops krijg je de belangrijkste technologische trends uitgelegd op een zeer verstaanbare en praktische manier. Je gaat ook zelf aan de slag met robots en je leert ze programmeren. Je ontdekt onmisbare digitale tools en je werkt in de cloud. Bovendien leer je vaardigheden aan om gemakkelijker mee te kunnen met de toekomstige trends.

Waag je de sprong? Lees meer en schrijf je in voor de flex-iTraining ‘Word digitale acrobaat’.