U bent hier

Workshops accountancy voor een grondige update

Heb je een job in het domein accountancy en vind je het wel boeiend, maar toch niet evident om helemaal bij te blijven met de nieuwe wetgeving? Heb je gewerkt in de boekhouding of loon- en personeelsadministratie en is het nodig om je kennis op te frissen om de stap naar een nieuwe uitdaging gemakkelijker te zetten? Ben je afgestudeerd als boekhouder, maar heb je niet meteen een job gevonden en wil je je kennis op peil houden?

Kom dan naar één of meer workshops voor een grondige update. Je werkt intensief en praktijkgericht rond een afgelijnd topic uit accountancy, boekhouden, debiteurenbeheer, financieel inzicht of sociale zekerheid. Een professionele coach begeleidt je daarbij. Je leert heel snel want je focust alleen op datgene wat je echt nodig hebt. Wil je meer, dan bekijken we samen met jou welk online leermateriaal je kan combineren met de workshops. De workshops, de begeleiding en het online leermateriaal zijn helemaal gratis voor jou als je werkzoekende bent of werkt en inschrijft op eigen initiatief.

Op de workshopskalender vind je alle praktische informatie: aangeboden topics, nodige voorkennis, data en uurregeling, adressen. Pluis de kalender maar eens grondig uit. Je zal aangenaam verrast zijn. En… superhandig: via de kalender schrijf je je meteen in voor de workshops van jouw keuze.