Zo redden wij de wereld vanuit het ballenbad

Op 23 mei werd de Work out Room feestelijk geopend. Op de agenda stonden topsprekers, workshops en standjes.

De echte blikvanger op het openingsfeest was het springkasteel-ballenbad. Daarin slingerden ook kaartjes rond met trefwoorden zoals ‘burn-out’ en ‘toekomst’, of zinnen zoals ‘iedereen zelfstandig’ en ‘alle 50 plussers naar de unief’.

Wie het ballenbad in dook kreeg de missie om een pitch te schrijven getiteld ‘zo zullen wij de wereld redden’, en te pitchen voor de camera. De pitch mocht maximaal 60 seconden duren en moest de woorden of zinnen bevatten van minstens 4 kaartjes uit het ballenbad.

Dat inspireerde de deelnemers tot originele -maar ook best extreme- wereldreddende ideeën. Dat blijkt uit de filmpjes: van LSD in de koffiefruitboeren die voor bureauplanten zorgen tot jongleren en een tip van onze CEO Fons Leroy. We hadden het zelf zo gek niet kunnen bedenken.

Er staat niet elke week een ballenbad in de Work out Room, maar er zijn wel altijd inspirerende talks en workshops. Kijk op vdab.be/workoutroom en schrijf je in!

Gepost op 25 juni 2019

Ballenbad Work out Room

 

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief. Zo verruim je je blik op werk en blijf je op de hoogte van inspirerende events, start-ups, technologieën en ideeën.