U bent hier

Hoe inschrijven voor een opleidingssessie Mijn Loopbaan voor Partners?

Wanneer je als nieuwe gebruiker toegang wenst te krijgen tot ‘Mijn Loopbaan voor Partners’, is het noodzakelijk dat je deelneemt aan een opleidingssessie. Pas na het doorlopen van de webcursussen en het deelnemen aan de opleiding, wordt je persoonlijke login voor MLP geactiveerd.

Ook als ervaren gebruiker kan een opleiding aangewezen zijn bv. wanneer je andere bijkomende acties dient te registreren dan deze waarvoor je reeds werd opgeleid. Ook een opfrissing over hoe te registeren behoort tot de mogelijkheden.

(Wanneer een groep collega’s dezelfde vraag heeft, dan organiseren we een specifieke opleidingssessie. Neem in dat geval contact op met je VDAB-contactpersoon).

Inschrijven voor een opleidingssessie kan via volgende link:  Schrijf je in voor een opleidingssessie
De opleidingen worden op regelmatige basis en in elke provincie georganiseerd. De sessie start om 9u30. De duur van een opleidingssessie is afhankelijk van de te registreren acties.

Na je inschrijving ontvang je via mail een uitnodiging met een login. Zorg ervoor dat het mailadres dat je opgeeft, actief is.  En dat VDAB-mails toegelaten worden in je mailbox (spam-instellingen). Controleer indien nodig regelmatig je ongewenste  mails. Enkel wanneer je een uitnodiging ontvangen hebt, word je toegelaten tot de opleiding.

Deze uitnodigingsmail en login heb je nodig om de verplichte webcursussen te doorlopen. Deze webcursussen moet je doornemen vóór de opleidingssessie. Dit is noodzakelijk om de opleiding op een vlotte en aangename manier te laten verlopen. De webcursussen vormen een verplicht onderdeel in het activeren van je login.

Op de pagina ‘hoe krijg je toegang tot Mijn Loopbaan voor Partners?’ lees je meer over de te volgen procedure om een actieve login te bekomen.