Evenementen

Digitale jobdag Meat&More

Wat is het?

Heb je een passie voor voeding of ben je administratief sterk? Pak uit met je talent op onze maandelijkse jobdagen. Onze recruiters staan klaar om jou te leren kennen tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Bezorg ons gerust je cv: samen bekijken we jouw mogelijkheden bij Meat&More, Buurtslagers of Bon'Ap.

Wie organiseert het?

Meat&More ken je misschien van Buurtslagers of Bon’Ap? Terecht, maar we zijn zoveel meer. Met meer dan 1.500 werknemers en 200 winkels zijn we één van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen. We produceren, verdelen en verkopen alle maaltijden zelf. Daarbij staan onze medewerkers centraal. In hen blijven we investeren met jobs op maat van hun talenten en interesses. En door nieuwe collega’s aan te trekken die net zoals zij een passie delen voor voeding.

Voor wie wordt het georganiseerd?

Iedereen die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende job in een groeiend voedingsbedrijf. Van klantvriendelijke verkopers, gepassioneerde slagers en logistieke helden tot sociale cijferaars, hr-fanaten en fervente techneuten. Samen gaan we op zoek naar een job op jouw maat en maken we werk van jouw talent. Interesse? Schrijf in via de knop onderaan deze pagina.

Sessies

Datum Startuur Einduur Locatie
zaterdag, 2 oktober 2021 09:00 12:00 Online
vrijdag, 5 november 2021 13:30 18:30 Online
zaterdag, 4 december 2021 09:00 12:00 Online