Evenementen

Ground Zero

Wat is het?

Ground Zero is een evenement met als hoofddoel het inspireren en ondersteunen van jonge en startende ondernemers. Ervaren gastsprekers delen hun behaalde successen vertellen over de valkuilen die ze tegenkwamen tijdens hun eigen ondernemingsreis.

Daarnaast biedt Ground Zero diverse netwerkmogelijkheden, en zijn er stands beschikbaar waar ondernemingen hun producten en diensten kunnen presenteren.

Wie organiseert het?

Het evenement wordt georganiseerd door Rayyaan Ben Mohamed en Hicham Lahsini, twee gedreven student-ondernemers aan de KDG Hogeschool.

Voor wie wordt het georganiseerd?

Ground Zero is specifiek opgezet voor zowel jonge ondernemers en start-ups die een stand willen aanvragen, als voor mensen die de stap naar ondernemen nog niet gezet hebben maar wel die ambitie hebben.

Ook ondernemers en ondernemersgezinden die graag willen langskomen om met elkaar te netwerken en waardevolle zakelijke connecties op te bouwen zijn welkom. We bieden een dynamische omgeving waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd door zowel het delen van kennis en ervaringen als het leggen van nieuwe contacten.

De toegang is gratis voor bezoekers. Een stand op het evenement bedraagt 100 euro (Ex btw).

Waar en wanneer?

Datum Startuur Einduur Locatie
zondag, 10 december 2023 16:00 23:30 Rijnkaai 150
Antwerpen