Evenementen

Infomoment opleiding verzorgende/zorgkundige

Wat is het?

Heb je passie voor zorg en een hart voor mensen ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken en bieden wij graag een opleiding verzorgende/zorgkundige aan!

De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk en stages. Je loopt zowel stage in het WZC als in de thuiszorg waar je kan proeven van het werkveld.

Er is elke dag les van 8u30 tot 16u30. Op woensdagnamiddag is er geen les en wordt er door middel van individuele taal- en leercoaching aan iedereen maximale kansen gegeven om te slagen. Zo kan je nadien aan de slag in de thuiszorg of in de residentiële zorg waar je onder toezicht van een verpleegkundige bepaalde verpleegkundige handelingen mag verrichten.

Tijdens de infosessie krijg je het verloop van de 13 maanden durende opleiding te horen en kan je kennismaken met het opleidingscentrum en enkele cursisten.

Wie organiseert het?

Familiehulp organiseert deze opleiding in samenwerking met VDAB en met steun van het ESF

Voor wie wordt het georganiseerd?

De opleiding verzorgende/zorgkundige is voor iedereen vanaf 18 jaar.
Je hebt geen diploma of ervaring nodig: wij leren jou alles wat je moet weten.
Voorwaarde is dat je als werkzoekende bent ingeschreven bij de VDAB.
Met een VDAB-opleidingscontract volg je de opleiding gratis en krijg je een onkostenvergoeding voor verplaatsingen en kinderopvang. Je VDAB-consulent bekijkt samen met jou of je in aanmerking komt. Je behoudt ook je werkloosheidsvergoeding.

Waar en wanneer?

Datum Startuur Einduur Locatie
woensdag, 13 december 2023 09:30 11:00 Henri Horriestraat 35
Roeselare
donderdag, 21 december 2023 14:30 16:00 Henri Horriestraat 35
Roeselare