Evenementen

JYSK | Jobdag West-Vlaanderen

Wat is het?

JYSK is verspreid over heel West-Vlaanderen en wij zoeken nog in onze verschillende filialen nieuwe, enthousiaste medewerkers! Daarom organiseert JYSK een algemene jobdag in het filiaal in Oostende op 21 oktober 2021 om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Dit betekent zowel bekijken welke winkels nog mensen zoeken én bekijken welke functie het beste past bij jouw profiel. Assistant Store Manager in Roeselare, verkoopmedewerker in Oostkamp of magazijnmedewerker in Oostende? You name it!

Het enige wat jij hoeft te doen is je CV doorsturen en 2 testen invullen. Daarna contacteren wij jou om eens kennis te maken op de jobdag! Tot snel? Wij hopen je te mogen ontmoeten om samen een prachtige toekomst tegemoet te gaan!

Wie organiseert het?

Wij verkopen alles om van een huis een thuis te maken: meubels, matrassen/dekbedden/kussens en woonaccessoires. Scandinavisch design aan betaalbare prijzen met een fantastische klantenservice als kers op de taart. Misschien heb je (nog) niet van ons gehoord, maar miljoenen klanten over de hele wereld wel. In 1979 openden we de allereerste JYSK winkel in Denemarken, sindsdien hebben we onze deuren in meer dan 50 landen geopend met als resultaat meer dan 3.000 winkels wereldwijd. In april 2017 openden we de eerste winkels in België en we hebben de ambitie om tot 100 winkels te openen, met een tempo van 10 winkelopeningen per jaar!

Voor wie wordt het georganiseerd?

Alle enthousiaste en dynamische retailers zijn meer dan welkom! Na een eerste selectie nodigen we je uit op onze jobdag.

Sessies

Datum Startuur Einduur Locatie
donderdag, 21 oktober 2021 22:00 14:00 Torhoutsesteenweg
Oostende