VDAB Oost-Vlaanderen zet de deuren van al zijn opleidingscentra open

"Opleiden is het nieuwe rekruteren." Met dit motto trekt VDAB naar werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Om de opleidingen van VDAB nog meer bekend te maken bij werkzoekenden en partnerorganisaties, zet VDAB de deuren van zijn opleidingscentra in Oost-Vlaanderen wagenwijd open.

Werkzoekenden, partnerorganisaties en iedereen die nieuwsgierig is naar wat VDAB te bieden heeft in zijn opleidingscentra, zijn welkom tijdens de opendeurmomenten. Bemiddelaars en instructeurs vertellen met passie over het aanbod van VDAB, en bezoekers kunnen de opleiding ontdekken tijdens korte doe- en beleefactiviteiten. 

Voor 2023 gaat het over de volgende data: dinsdag 28 maart, dinsdag 6 juni en dinsdag 7 november. Bezoekers kunnen vrij binnenlopen tussen 13 en 14.30 uur, vooraf inschrijven is niet nodig. 

Concreet gaat het over de volgende opleidingscentra: Aalst Hopmarkt, Gent Kongostraat, Gent Station Gent-Sint-Pieters, Hamme, Fabriek Logistiek (Zwijnaarde), Sint-Niklaas, Temse, Wondelgem en Zottegem. Meer details per locatie vind je op de website van VDAB.

Freddy Van Malderen, provinciaal directeur van VDAB Oost-Vlaanderen, kijkt uit om de bezoekers te verwelkomen tijdens de opendeurmomenten: “We hebben een enorm breed aanbod aan opleidingen, onze opleidingscentra zijn uitgerust met de meest moderne middelen en onze instructeurs vertellen met passie over hun vak. VDAB staat klaar om iedereen te helpen bij een (nieuwe) stap in hun loopbaan!”

Een vraag?

Communicatieverantwoordelijke Oost-Vlaanderen

Adel Mouchalleh