U bent hier

januari 2020

Opstaan!

Opstaan!

De ochtendstond heeft goud in de mond. Alleen: tijdens de winter is het vaak een pak moeilijker om 's morgens fris en fruitig uit je bed te rollen. Hoe overwin je de drang om eindeloos te snoozen?

Volledig artikel
Kind ziek

Kind ziek

Buiten is het donker, nat en koud. Je kroost hinkt van verkoudheid naar keelontsteking en weer terug. Hoe los je dat op als werkende ouders? Barbara: “Ik neem de zorg voor Fabian op mij. Mijn man zorgt voor de boerderij en onze 5 andere 'kinderen'.”

Op evaluatiegesprek

Op evaluatiegesprek

Het zweet breekt je uit, je hapt naar adem, je voelt je darmen rommelen en je hart klopt in je keel. Het is weer die tijd van het jaar: je bevindt je op je evaluatiegesprek. Voor veel mensen een moment waar ze dik tegenop zien, maar dat is nergens voor nodig.

Tips voor een video-cv

Tips voor een video-cv

Kan je het goed uitleggen en wil je opvallen tussen de andere kandidaten? Voeg een video-cv toe bij je sollicitatie. Zo laat je zien wie je bent. Graag eens proberen? Onze sollicitatiecoaches geven hun beste tips en kijken je video na.

Werkgever aan het woord: vrienden

Werkgever aan het woord: vrienden

Bedrijfsleider Tim: "Ze zeggen weleens van relaties dat je ze beter vermijdt op de werkvloer. Er zou gedoe van komen als het uitgaat. Maar hoe zit het met vriendschappen? Die kunnen toch ook ‘uitgaan’? Dat heb ik al aan den lijve ondervonden."

Guido's gedacht: routines

Guido's gedacht: routines

"Als u dit leest zijn er bij de meesten van ons al een aantal goede voornemens gesneuveld. Een traditie waarin ik ook al jaren meedraai. Alsof we behoefte hebben om een nieuwe start te maken. En daar hebben we een symbolische datum voor nodig."

Wonen en werken in Fuerteventura

Wonen en werken in Fuerteventura

Freddy wou na z’n humaniora niet meteen gaan studeren. Hij trok voor een jaar naar Fuerteventura en werkte er in een sportwinkel met surf- en duikmateriaal. "Corralejo staat bekend om de beste golven ter wereld. Need I say more?”