U bent hier

Persuitnodiging - VDAB en partners presenteren: WORK IT

Een opleiding volgen in het Nederlands in Brussel? Te weinig Brusselse werkzoekenden weten dat het kan. Of dat kennis van het Nederlands een troef is in de zoektocht naar werk. Daarom hebben VDAB en partners zich verenigd onder de vlag brusselwerkt.be en organiseren ze samen een concert in de Ancienne Belgique.

Op de kaart
Het is de bedoeling om de opleidingen van VDAB en partners op de kaart zetten in Brussel en deze beter bekend te maken bij Brusselse (anderstalige) werkzoekenden, met specifieke aandacht voor jongeren. 
 
Positieve boodschap
Met het evenement wil VDAB een positieve boodschap brengen. “Met een opleiding in het Nederlands, heb je meer kans op werk. Ook met een laag niveau Nederlands ben je welkom in onze opleidingen.”
 
Concert
(Brusselse) Jongeren worden donderdagavond 2 juni in de AB uitgenodigd. Ze krijgen er de kans om 4 gratis optredens bij te wonen (Sosa gang met Aboubakr Bensaihi en Soul Art met Martha Canga Antonio, Bringham en No mobs) en kennis te maken met VDAB en zijn partners. Peters van het event zijn de regisseurs van de film Black: Adil El Arbi en Bilall Falah.
Meer informatie: brusselwerkt.be.
 

 

Graag nodigen we u uit op

 Donderdag 2 juni om 18.30u

Ancienne Belgique 
Anspachlaan 110
1000 Brussel

 

Meer informatie: 

Natalia Paridaens
natalia.paridaens@vdab.be
Gsm: 0496 04 75 49